Prøvemedlemsskab.

Prøvemedlemskab i DKK kreds 8

Fremover vil det være muligt for Dansk Kennel Klubs kreds 8 at tilbyde kursister på hvalpemotivations- og unghundetræningshold medlemskab af DKK i en begrænset periode:

4 måneders prøvemedlemskab for kun 150 kr.

Som medlem af Dansk Kennel Klub får du en række fordele og tilbud, der hurtigt kan gøre medlemskabet til en god investering, bl.a.:
 
• medlemsbladet HUNDEN – Danmarks største specialmagasin om hunde. Mange siders nyttig og underholdende læsestof om hunde og hundefolk.
 
• adgang til "Hundeweb" med en skatkiste af informationer, som DKK ligger inde med. På
www.hundeweb.dk er der adgang til at se oplysninger om afstamning, hvalpekuld, udstillingsresultater og prøvepræmieringer på alle hunde med DKK-stambog.


• Rabatter på registrering af sundhedsundersøgelser.
 
• råd hos DKK´s juridiske konsulent om gældende "hunderet" samt vejledning af DKK´s hundekonsulenter om hundeproblemer og problemhunde. Konsulenterne sidder ved telefonerne flere gange om ugen.
 
• rabat på Agria Dyreforsikringer, Novasol/Dansommer samt Q8

Betingelsen for prøvemedlemskabet er, at man deltager med en hund på op til 12 måneder på enten hvalpe- unghundetræning i DKK kreds 8.

Der sendes automatisk girokort til fornyelse af medlemskabet for 12 løbende måneder måneden inden ophør af de 4 måneders prøvemedlemskab.


Når beløbet er modtaget, oprettes prøvemedlemskabet, og du modtager direkte besked  fra Dansk Kennel Klub.

 

Du tilmelder dig prøvemedlemskabet her