Agilitystævne den 24. og 25. april 2021Østerlars stadion, Skolevej 4, Østerlars, 3760 Gudhjem. Stævnet er udendørs.

Stævnet er åbent for klasse 1 inkl. junior og klasse 2 inkl. senior. Alle undtagen juniorer skal tilmelde via www.hundeweb.dk. Juniorløbere kan tilmelde på balticspirit@beagles.dk til Aase 

Der vil være 2 springløb og 2 agilityløb pr. dag.

Rækkefølgen er ikke fastlagt, da det afhænger af, hvordan tilmeldingerne fordeler sig og hvad forsamlingsforbuddet lyder på. 

Der bliver åbnet for tilmelding torsdag den 1. april 2021 kl. 19.00. Der vil være maksimalt ca. 160 starter pr. dag.

Vi er rigtig glade for, at Bonnik har sagt ja til at dømme. Den anden dommer er ikke fastlagt endnu.

Hjælpere: Vi håber, at de, som deltager i stævnet, også vil hjælpe til, da vi dels er afhængig af frivillige, men også for at holde antallet af personer på området nede, så vi overholder reglerne. Send en mail til Aase på balticspirit@beagles.dk.

Vi opfordrer alle til at lade sig teste for Covid-19 inden stævnet (undtagen, hvis du er vaccineret), så vi minimerer smitterisikoen mest muligt. Husk også at spritte hænder, holde afstand mm. 

For rejsende til Bornholm via Sverige, så hold øje med rejsereglerne til/fra Bornholm. Reglerne kan findes flere steder - bl.a. på https://bornholm.info/coronavirus-information-for-bornholm/. Der er flere testcentre, som har åbent kl. 20 alle dage. Husk i øvrigt også, at I skal anmelde jeres hunde til den svenske told https://www.tullverket.se/sv/privat/resa/resameddjur/resamedhundellerkatt.4.7df61c5915510cfe9e7107ce.html

Har I spørgsmål, så kontakt Aase på balticspirit@beagles.dk

Vi glæder os til at se jer!