Hverdagslydighed

På et hverdagslydighedshold lærer du og din hund de grundlæggende færdigheder som en hund har behov for at kunne, for at fungere godt som familiehund. Den skal bl.a. lære at gå pænt, at komme når der bliver kaldt, ikke at hoppe op, vente pænt ved døren og at omgås andre mennesker og hunde. På kurset får hundefører også gode ideer til, hvordan man er en god hundejer, og hvordan man aktiverer sin hund.

Kurset afholdes ikke på en træningsplads, men forskellige steder, både i skoven og i byen, for at lære hunden at koncentrere sig, selv om der er forstyrrelser omkring den.

Begynderholdet er for hunde, som er fyldt 5 måneder ved træningsstart. Nogle har måske gået på hvalpehold og andre har slet ikke gået til træning.

Øvet-holdet er for hunde, som er fyldt 7 måneder og som enten har gået på begynderholdet eller som har den grundlæggende lydighed på plads.

Ønsker du yderligere oplysninger om hverdagslydighed, kontakt Anja Noltensmejer, tlf. 29485298 mellem 17.30-18.30 på hverdage eller mail: Anja